fbpx

Trouwvideo

De mooiste dag van jullie leven in beeld?

Ontdek meer!

Meer informatie

“Een bruiloft, één van de mooiste momenten uit jullie leven en ook voor jullie familie en vrienden een dag om nooit te vergeten. Dan kan uiteraard een trouwvideo niet ontbreken! Een prachtige herinnering die jullie later op elk moment nog eens kunnen herbeleven en waar jullie dierbaren ook met veel plezier op terug kunnen kijken. Dat is mijn ultieme doel!”

Ik ben Bart de Boer en vertel verhalen met behulp van video. Voor de zakelijke markt zoals bijvoorbeeld bedrijfsvideo’s, event video’s, etc., maar sinds de zomer van 2019 ook trouwvideo’s.
Een mooie en grote uitdaging, want er is op jullie prachtige dag geen tweede kans! Alles moét perfect, maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Op jullie trouwdag probeer ik alle momenten in zijn puurste vorm op beeld te leggen, wat betekent dat ik mij op de achtergrond zal bewegen en dat ik jullie niet de hele tijd zal regisseren. De beste momenten gebeuren meestal nou eenmaal ook spontaan. 

Er zijn verschillende soorten video’s mogelijk. Bekijk rustig de verschillende opties en mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Prijsoverzicht

¹ Dronebeelden onder voorbehoud van locatie en weersomstandigheden.
² Reiskosten bedragen (na 50 km bij Diamond) €0,35 cent per km.

Ervaringen van anderen 

Op de dag nauwelijks gemerkt dat er werd gefilmd!

“We zijn erg tevreden over het gehele pakket. Fijn om eerst kennis te maken en de dag door te lopen. Op de dag zelf nauwelijks gemerkt dat Bart aan het filmen was. Hij heeft rekening gehouden met onze wensen en heeft snel geleverd! We zijn erg blij met het eindresultaat en fijn dat hij heeft meegedacht over de style van de video.”

Nicky & Karlijn

Denkt goed mee, vriendelijk, behulpzaam, deskundig.

“Ontzettend bedankt voor het maken van de prachtige beelden. We hebben ze al aan veel mensen in onze omgeving laten zien en iedereen is ontzettend enthousiast. Er zijn alweer genoeg traantjes gevallen. Echt een super toffe herinnering aan de dag!”

Bart & Brenda

We zouden de beelden niet willen missen!

“Als Bart bij je langskomt is er al gelijk een ontspannen sfeer. Wensen worden besproken en dat was op de beelden goed terug te zien. Alles wat ons lief is komt erin terug. Op de dag zelf hebben we niet eens echt in de gaten gehad dat alles werd gefilmd. We zouden de beelden niet willen missen. Dit heeft voor ons een grote meerwaarde dat we op deze manier de beleving en sfeer van onze trouwdag keer op keer opnieuw kunnen beleven.”

Marco & Cindy

Hoe gaan we van start? 

1. Kennismaken

Uiteraard starten we eerst met kennismaken. Eerst telefonisch zodat ik eventuele vragen meteen kan beantwoorden. Als we beide een klik voelen dan plan ik graag een afspraak in. Doordeweeks, in het weekend, overdag of in de avonduren is geen enkel probleem.

2. Op bezoek

Tijdens onze afspraak nemen we al jullie wensen door en bespreken we de verschillende opties. Naast dat we elkaar dan beter leren kennen, zal ik jullie ook eerlijk adviseren wat voor jullie het beste is. Daarnaast kunnen we enkele voorbeelden van video’s die jullie mooi vinden ook meteen bespreken om te bekijken of dit ook mijn stijl is. Dit vind ik heel belangrijk! Ik neem geen opdracht aan waarvan ik   weet dat het niet mijn ding is. Daar hebben we allebei niets aan en zou zonde zijn voor jullie trouwvideo. 

3. Offerte

Na onze afspraak volgt vanzelfsprekend een offerte. Ik zet al jullie wensen op een rijtje en maak ik een prijsopgave. 

4. Akkoord en aanbetaling

Als jullie akkoord gaan op mijn voorstel, dan vraag ik om een aanbetaling van 50% zodat ik definitief jullie trouwdag kan blokkeren voor andere opdrachten. Bij de oplevering van jullie trouwvideo volgt de overige 50%. 

Veelgestelde vragen

Wat houdt het interview in bij het Diamond pakket?

Het idee is om een aantal vragen te stellen aan een aantal gasten tijdens een afgesproken moment op de dag, bijvoorbeeld tijdens de borrrel.

De vragen gaan bijvoorbeeld over jullie relatie, wie het meest romantisch is of over wat jullie zo uniek maakt. Of over wat jullie ouders dachten toen ze hun schoonzoon/dochter voor het eerst ontmoetten. Noem maar op!

Over een aantal jaar kunnen jullie hier dan nog eens leuk op terug kijken en bijvoorbeeld jullie kinderen dit laten zien. Helaas gaat de tijd soms sneller dan we willen en dan zijn deze mooie momenten heel leuk om te hebben. Zeker als degene op beeld dit helaas nooit meer zelf kan zeggen of om te zien wat er op dat moment over jullie werd gezegd.

Alle beelden van het interview krijgen jullie allemaal los achteraf. Een aantal momenten zal ik gebruiken voor de trouwvideo, maar dat is even afhankelijk welke bruikbaar zijn.

Kan de trouwvideo eerder worden opgeleverd dan aangegeven?

Liever niet. Monteren is een creatief proces dus het kan sneller of eventueel iets langer, maar gemiddeld is 4 weken een goede indicatie. Daarnaast is het ook afhankelijk van de drukte op dat moment. Mochten jullie specifieke wensen hebben, laat het gerust weten dan kan ik kijken wat ik kan doen.

Is het mogelijk om langer aanwezig te zijn dan de uren in het prijsoverzicht?

Ja zeker. Ik reken een vast tarief per extra uur dat ik aanwezig ben op locatie. Daarnaast reken ik per extra uur een half uur voor de montage. Bijvoorbeeld als ik 1 uur langer aanwezig ben, dan reken ik 1,5 uur. 

Stuur een bericht

Zijn jullie eruit? Vragen? Laat het gerust weten. 

9 + 12 =