fbpx

Trouwvideo

De mooiste dag van jullie leven bij ons in beeld?

We zouden vereerd zijn!

Ontdek meer

Woohoo! Een bruiloft, één van de mooiste momenten uit jullie leven en ook voor jullie gasten een dag om nooit te vergeten. Dan kan uiteraard een trouwvideo niet ontbreken. Een prachtige herinnering dat jullie altijd op elk moment nog eens kunnen herbeleven en waar jullie dierbaren en gasten ook met veel plezier op terug kunnen kijken.

Wij zijn verhalenvertellers. We vertellen voor bedrijven en organisaties verhalen in de vorm van video. Het filmen van een bruiloft zal voor ons niet veel verschillen, het is simpelweg alleen een ander (nieuw) verhaal. We zullen jullie trouwvideo filmen in zijn puurste vorm, wat betekent dat we ons op de achtergrond zullen bewegen en dat we jullie niet de hele dag zullen regisseren. Laat dat maar aan ons over, jullie kunnen genieten! Bekijk rustig onze pakketten en mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Psst… 
Wil je graag je geliefde ten huwelijk vragen en dat prachtige moment in beeld laten brengen? Kies dan de Proposal video! We zijn benieuwd naar je geheime plannen. 


Proposal

Huwelijksaanzoek in beeld

Videolengte max. 2 minuten

Locatie in heel Nederland

Muziek naar keuze

Incl. geheime
voorbespreking en
montage en nabewerking

10% korting op een
trouwvideo

495,-

Excl. reiskosten ³ 

 

Meest gekozen

Diamond

1 of 2 video’s

 Locatie in heel Nederland

Sfeerbeelden op locatie
incl. dronebeelden ² 

 Muziek naar keuze

Hele dag aanwezig

Voorbereiding, ceremonie,
diner en/of feest
in beeld

   Kort interview op locatie
met aantal gasten

Incl. montage en
nabewerking

1195,-

Excl. reiskosten ³Gold

1 video

Locatie in heel Nederland

Sfeerbeelden op locatie

Muziek naar keuze

Hele dag aanwezig

Voorbereiding, ceremonie,
diner en/of feest
in beeld

Inclusief montage en
nabewerking

1050,-


Excl. reiskosten 
³ 

 

¹ Alle getoonde prijzen zijn incl. btw. 
² Dronebeelden onder voorbehoud van locatie en weersomstandigheden.
³  50 km naar de locatie vanaf Zoetermeer is gratis. Na 50 km 0,35 cent per km. 

Ervaringen van anderen 

     1 oktober 2019

We zouden de beelden niet willen missen!

“Als Bart bij je langskomt is er al gelijk een ontspannen sfeer. Wensen worden besproken en dat was op de beelden goed terug te zien. Alles wat ons lief is komt erin terug. Op de dag zelf hebben we niet eens echt in de gaten gehad dat alles werd gefilmd. Hoe relaxed is dat?! Wij hadden last minute besloten om toch een video te laten maken. We zouden de beelden niet willen missen. Dit heeft voor ons een grote meerwaarde dat we op deze manier de beleving en sfeer van onze trouwdag keer op keer opnieuw kunnen beleven.”

Marco & Cindy

Hoe werken we? 

w

Kennismaken

We komen eerst graag telefonisch met jullie in gesprek, zodat we eventuele vragen meteen kunnen beantwoorden. Zodra we allebei een klik voelen, zullen we een kennismakingsgesprek inplannen. In het weekend, overdag of in de avonduren.

Op bezoek

Tijdens onze kennismaking nemen we al jullie wensen door en bespreken we onze pakketten. Naast dat we jullie dan beter leren kennen en jullie kunnen adviseren, kunnen we ook eventuele voorbeelden van video’s die jullie mooi vinden samen bekijken.

i

Offerte

Na ons gesprek ontvangen jullie een offerte op maat. We zetten al jullie wensen op een rijtje en maken een opsomming van ons gesprek.

Z

Akkoord!

Als we jullie akkoord hebben ontvangen, vragen we om een aanbetaling van 50%. Bij oplevering van de video volgt de overige 50%. Zodra de aanbetaling bij ons binnen is, reserveren we definitief jullie trouwdatum.

Dit mogen jullie verwachten

Beste kwaliteit

Onze video’s filmen we haarscherp in de beste kwaliteit! Laat de visagist(e) dus extra zijn of haar best doen! 😉

I

Video in 2 weken

We proberen zo snel mogelijk jullie trouwvideo op te leveren, maar verkiezen kwaliteit boven snelheid en nemen er dus minimaal 2 weken de tijd voor.

Video's compleet

Alle bruikbare beelden die we filmen tijdens jullie bruiloft sturen we naderhand op. Zo kunnen jullie de beelden die de montage niet hebben gered, alsnog rustig bekijken.

~

Garantie

Voor jullie trouwvideo garanderen we 100% (creatieve) inzet en maatwerk en zullen we er alles aan doen om jullie dag op zijn best in beeld te brengen!

Stuur ons een bericht

We antwoorden zo snel mogelijk. 

Is jullie trouwdatum bekend? *

10 + 2 =